14 Aralık 2009 Pazartesi

Hafta Sonu Hallerimiz...

Herkese Merhabalar...

Hafta sonları oğlumla bir takım faaliyetlerimiz olduğundan nete giremiyorum. O yüzden pek birşeyler yazamadım hafta sonu. Zaten cuma akşamı Utku'yu okuldan alıp annemlere gittik, o gece orada kaldık. (Bizim cuma ya da c.tesi günlerimiz anneanne günlerimizdir.) Biz iki kardeşiz. Kardeşim şu anda Ankara'da okuyor. Babamda çalıştığı için annemi pek yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Benim için de enerji depolama günleri oluyor bu günler baba ocağında :)

Cuma ve cumartesi dinlenerek, annemle bol bol sohbet ederek, karşılıklı birer sütlü kahve içerek, annemin üst komşusu ve en yakın arkadaşınında arada bir aramıza katılmasıyla hoş bir cuma ve cumartesi geçirdik. Tabi Utku ve kaprisleri de aramızdaydı söylememe pek gerek yok sanırım.

Pazar günü havanın da soğuk olmasıyla evimizde pinekledik. Ben yeni bir hırka örmeye başladım dün. 2 yıl önce ördüğüm fakat büyük ve salaş durduğu için pek giyemediğim hırkayı söktüm ve yeniden örmeye başladım. Aslıda çok zor örmüştüm o hırkayı ama hiç giyememektense, 2 hafta uğraşıp giyebileceğim bir hırka yapmayı tercih ederim doğrusu. Oğlumda bu arada kendi ödev ve faaliyetlerini yaptı.

Ayrıca ona kurabiye yapacağımıza söz vermiştim.
Pasta Şehrinde gördüğümüz bir zencefilli kurabiyelerden biz de yaptık. Tabi bizim ki biraz çakma oldu. Elimizdeki malzeme ve aparatlarla ancak bu kadarını yapabildik. Ama tadı çok güzel oldu. Siz de benim gibi baharatlı kurabiye çeşitlerini seviyorsanız denemelisiniz. Çok lezzetli bir kurabiye.. Bugün oğlum okuluna götürdü, arkadaşlarıyla paylaşacakmış küçük bey..


İşte böyle bir hafta sonu böyle geçti. Sakin, dinlenerek ve evimizde...

Bu arada bu hafta sonuna kadar size küçük bir sürprizim olabilir bir kaç günü daha var. Günü geldiğinde sizinle paylaşacağım..

Şimdilik hoşçakalın..

4 yorum:

  1. oğlun çok tatlıymış maşallah. Kurabiyelerde çok güzel görünüyorlar, ellerine sağlık. Birşey sorcam, bu fotoğrafların üzerine blog adresini nasıl yazıyosunuz, bende fotoğraf eklemek istiyorum ama alıntı yapılmasını istemiyorum, anlatırsan beni çok mutlu edersin. Öptüm, kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım yorumun için. Ben de photoshop programı yüklü. Fotoları önce orada ayarlayıp üzerine yazı yazıyorum. başka yolu var mı bilmiyorum ama ben böyle yapıyorum..

    YanıtlaSil
  3. s.a
    ne hoş bir hafta sonu. anneyle geçirebilmekk daha da hoşş.
    bu zencefili bir alabilirsem bende bir kurabiye yapmak niyetindeyim yakın zamanda bakalım..:))
    sizinkiler de gaayet güzel duruyorlar ellerinize sağlık anne oğul..

    YanıtlaSil
  4. Efulemm; teşekkür ederiz anne-oğul. bence de denemelisin. Bizimkiler uyduruk oldu biraz ama buna da şükür..

    YanıtlaSil