16 Aralık 2009 Çarşamba

Çok Uyuşuğum bu günlerde...

Bugünlerde üzerimde acayip bir uyuşukluk var. Sizde durum nedir bilmiyorum ama benim yattıkça yatasım uyudukça da uyuyasım geliyor. Belki havaların bozuk olmasıdır buna sebep. O yüzden pek pc başına da geçemiyorum. Canım çalışmak dahi istemiyor.

Acaba hamile olabilir miyim? ne dersiniz? Hamilelik de uyuşukluk yapıyor insanın üzerinde bilirsiniz. Ben biraz öyle hissediyorum ama yine de belli olmaz. Bakalım gelecek günler gösterecek hamile miyim değil miyim?

Bu aralar yeni bir bebek istiyoruz aslında. Tek çocuk büyütmek zor.

Ben ilk okula başladığım zamana kadar tek çocuktum, mahallede herkesin kardeşi vardı. hep ağlardım kardeşim olsun diye. Hatta bir keresinde öğretmenime bile şikayet ettim annemi, bana kardeş almıyorlar diye :) Daha sonra ben 8 yaşındayken kardeşim oldu. İyiki de oldu. onu çok seviyorum. Allah'a şükür başka kız kardeşler gibi anlaşamamazlığımız da yok. O olmasa kendimi çok yalnız hissederdim herhalde. Merve'm şu anda Ankara'da üniversite okuyor. Onu o kadar çok özlüyorum ki...

Bu yüzden bu duyguyu oğlum da yaşasın istiyorum. Bence kardeşler arasında 8 yaş çok fazla. Daha az yaş farkı olmalı ki çocuklar birlikte daha çok şeyi paylaşabilsinler.
Utku şu anda 4 yaşında. eğer bir bebek daha olursa aralarında 5 yaş olacak... bence ideal.

Bakalım artık herşey nasip... Gelişmeleri size aktarıcam...

3 yorum:

  1. allah gönlüne göre versin inşallah.. biz de 2. çocuk planını 8-10 sene sonrasına atanlardanız.. ama dediklerinde çok haklısın tek çocuk olmakta, onu büyütmekte zor..

    YanıtlaSil
  2. E İstiyorsan öyledir inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. sağolun hayırlısı olsun arkadaşlar

    YanıtlaSil