7 Aralık 2009 Pazartesi

Bunlar da Benim Dükkandan :)

Ben de pek çok ev hanımı gibi eskileri değerlendirmeyi ve yeni şeyler üretmeyi çok seviyorum. Geçen yıl yaptığım çantaları göstermek isterim bugün sizlere.

Hani bilirsiniz bir ara çok modaydı eczanelerin çanta dağıtması. Herkes üçer beşer alırdı. Ben pek sevmezdim o çantaları. Eczanenin reklamını yapar gibi taşımak istemezdim kolumda. Ama bir gün bir şey aklıma geldi: O çantaları kaplamak. Çok da iyi oldu şimdi gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum çantalarımı. Hem çok orjinal duruyorlar, hem de daha şık.


Eşim bir ara Suriye'ye gitmişti iş için, oradan bana Suriyeli bayanların giydiği geleneksel kıyafetlerden getirmişti. Pek hoş bir şey değildi. Dışarıda giyilecek gibi hiç değildi. (Suriye'deki en küçük beden bile bizdeki 3 numara). E ben de evde fazlalık eşya bulundurmayı sevmediğimden elbiseyi çantaya göre bir güzel kestim ve monte ettim. Sonrada elbisenin sarkan kollarından da gül yaptım. Herkese öneririm bu eczane çantalarından çok güzel kılıf oluyor. :)


Bu da diğer eczane çantam. Bu çantanın üzerineyse çok giydiğim, artık giymekten usandığım el örgüsü bir kazağımı monte ettim. Kazağı göğüs altından kestim ve çantayı içine oturttum, fermuarlı yerlerinden de diktim. Elle diktiğim için iplikler görünüyor ama olsun. Herşeye rağmen eski halinden daha güzel oldu.

Şimdi de sırada kuyumcuların verdiği altın cüzdanı var. Ona da bir şeyler uydurup burada sizlerle paylaşıcam...

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdilik hoşçakalın...

3 yorum:

  1. çok güzel olmuş vaktin olupta uğraşabilmek çok güzel. Diğerlerinide merakla bekliyorum. Kendine iyi bak

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim tatlım. beğendiğine sevindim. Çok vaktim olmasa da zaman ayırmaya çalışıyorum çünkü bu tarz şeylerle uğraşmayı seviyorum..

    YanıtlaSil